Цвітна капуста з буряковим хумусом
Суцвіття цвітної капусти злегка відварюємо та паніруємо в рослинному соусі а-ля Бешамель, паніруємо в горіхах кеш'ю. Подаємо на подушці із бурякового хумусу та зеленої олії. Прикрашаємо зеленню.
Порція: 235г
Містить горіхи
Містить сою
Містить насіння кунжуту
Містить глютен

Відгуки гостей

Цікаво!
Цвітна капуста багата на вітамін С, К та фолієву кислоту, сприяє здоров’ю кишківника.
Хумус містить багато білка, що легко засвоюється, а також корисні жири та кальцій.
Буряк - стимулює кровообіг, навіть може знижувати тиск.
Горіхи кеш’ю підтримують роботу серця.