Про нас

Про нас

Корисне

Корисне

Контакти

Контакти

logo

Меню

Меню

Доставка

Доставка

Бронювання

Бронювання

Стейк із Ерінгів з молодою картоплею

Гриби Ерінги маринуємо та грилюємо. Молоду картоплю злегка відварюємо та запікаємо. Подаємо із відвареною спаржею, корінням фенхелю та болгарським перцем.

Порція: 300г
Білки
4 г
Жири
16 г
Вуглеводи
22 г
Калорійність
270 ккал
Замовити
Стейк із Ерінгів з молодою картоплею

Відгуки гостей

double quotes

Страва, яка здивувала! Гриби – це новий стейк!

Гриби Ерінги – це просто знахідка! Те, як вони замариновані надає їм такої щільної, "м'ясної" текстури і неймовірного аромату умамі. Молода картопля вийшла ідеальною – ніжною всередині та з апетитною скоринкою. Це чудова здорова альтернатива м'ясній страві!

Василь 

double quotes

Ідеальний вибір для легкого обіду чи вечері!

Це просто ідеальна страва для тих, хто хоче смачно поїсти, але без зайвих калорій. Гриби розкриваються по-новому – вони такі соковиті та ароматні! Картопля теж на висоті. Подача виглядає дуже яскраво.

Божена

Стейк із Ерінгів з молодою картоплею

Цікаво!

Грибам Ерінгам присутній яскрво-виражений смак умамі та щільна “м’ясиста” текструра.

Містять білки, калій та антиоксиданти.

Фенхель має легкий анісовий аромат,  підтримує травлення, містить вітамін С.

Молода картопля легше засвоюється організмом людини та містить менше крохмалю.

Вам також може
сподобатись