Бургер з фуджу
Готуємо бургер із цільнозернової булочки бріош, яку обсмажуємо на грилі. Додаємо фуджу, обсмажене із соусом теріяки, кеш’ю крем, томати, мариновану цибулю, квашений огірок та салат ромен. Подаємо із гарніром на вибір: цілою запеченою картоплею з веганським песто та маринованою цибулею, картоплею-фрі, бататом-фрі або запеченим бататом.
Порція: 480г

Відгуки гостей

Цікаво!
Фуджу містить повноцінний рослинний білок із амінокислотами, необхідними для енергії та підтримки м’язів.
Кеш’ю додає мононенасичені жири, корисні для серцево-судинної системи.
Свіжі томати та салат Ромен забезпечують організм антиоксидантами та вітамінами С і К.

