Про нас

Про нас

Корисне

Корисне

Контакти

Контакти

logo

Меню

Меню

Доставка

Доставка

Бронювання

Бронювання

Селера-стейк

Корінь селери злегка відварюємо та обсмажуємо. Подаємо із картопляним п'юре та припущеним шпинатом. Прикрашаємо сухою зеленою аджикою.

Порція: 300г
Contains celery

Містить селеру

Білки
4 г
Жири
7 г
Вуглеводи
26 г
Калорійність
210 ккал
Замовити
Селера-стейк

Відгуки гостей

double quotes

Хто б міг подумати, що я буду їсти селеру!

Я, чесно кажучи, був скептично налаштований. Стейк із селери? Але це просто щось! Корінь селери приготований так майстерно, що смакує не гірше за м'ясо – щільний, ароматний, з смачною скоринкою. Пюре з картоплі – доречна класика. Хто хоче спробувати щось нове і смачне – дуже раджу!

Ельдар

double quotes

Овочевий стейк, який вразив!

Ніколи б не подумав, що зі звичайної селери можна зробити такий крутий "стейк". І найголовніше – це ж повний набір вітамінів і клітковини, який не обтяжує шлунок.

Олександр

double quotes

Смачно та несподівані!

Стейк з селери такий ароматний, з трошки солодкою ноткою, яка чудово поєднується з ніжним картопляним пюре. Це така тепла, ситна, але не важка їжа. Однозначно рекомендую спробувати цю вдалу страву!

Марія

Селера-стейк

Цікаво!

Корінь селери багатий на калій, вітамін К і антиоксиданти.

Шпинат це джерело заліза, вітамінів А і С. Саме після термообробки шпинату краще засвоюються антиоксиданти.

Болгарський перець містить також вітамін С та бета-каротин. 

Вам також може
сподобатись