Про нас

Про нас

Корисне

Корисне

Контакти

Контакти

logo

Меню

Меню

Доставка

Доставка

Бронювання

Бронювання

Запечений баклажан

Баклажан змащуємо оливковою олією і соусом теріякі та запікаємо. Подаємо із соусом на основі вершкового місо із додаванням тахіні-карі, хумусом та джемом з перців.

Порція: 360г
Contains soy

Містить сою

Contains sesame seeds

Містить насіння кунжуту

Білки
6 г
Жири
22 г
Вуглеводи
21 г
Калорійність
360 ккал
Замовити
Запечений баклажан

Відгуки гостей

double quotes

Баклажан, який перевершив очікування!

Я завжди любив баклажани, але Ваш – це щось неймовірне! Та найбільше вразив соус! Він такий насичений, з легкою гостринкою, і просто ідеально доповнює баклажан. Порція – щедра, нею точно можна добре наїстися.

Максим

double quotes

Гастрономічний шок зі звичайного баклажана!

Ця страва – справжня знахідка! Звичайний баклажан перетворився на справжній витвір кулінарного мистецтва. Він чудово запечений, соковитий, з легким ароматом теріякі. А соуси – це щось!

Анна

double quotes

Неймовірний смак і порція для справжнього гурмана!

Я дуже люблю експериментувати зі смаками, і цей баклажан – це справжнє задоволення! Те, як він запечений з теріякі, робить його дуже апетитним. Хумус додає ніжності та ситності. Соуси теж дуже сподобалися.

Павло

Запечений баклажан

Цікаво!

Баклажан багатий на антоціани-антиоксиданти, які підтримують роботу мозку.

Містить клітковину, що сприєю травленню та детоксу.

Хумус є джерелом білка, заліза та кальцію.

Прянощі в соусі стимулюють обмін речовин. 

Вам також може
сподобатись